‘Faith’ Steviea Wondera i Ariane Grande u crtiću ‘Pjevajte s nama’

Ovaj 'raspjevani' crtić u domaća kina stiže 8. prosinca

‘Faith’ je nova pjesma Steviea Wondera iz filma ‘Pjevajte s nama’. Radi se o duetu dobitnika nagrada Oscar’ i Grammy’, Steviea Wondera i Ariane Grande, nominiranu za nagradu Grammy. U produkciji Ryana Teddera i Benija Blanka, ‘Faith’ predstavlja prvu pjesmu koju je Stevie Wonder napravio za neki film u posljednjih 25 godina. Osim što je prodao više od 100 milijuna albuma diljem svijeta, Wonder je osvojio ukupno 25 nagrada Grammy i postao najnagrađivaniji muški solo umjetnik u povijesti, a pored toga je zbog svog dobročinstva i aktivizma imenovan UN-ovim ‘glasnikom mira’. U filmu se nalazi više od 65 hit-pjesama, a stiže u domaća kina 8. prosinca. U glavnim ulogama su Matthew McConaughey i Reese Witherspoon, koji posuđuju glasove, budući da je riječ o animiranom filmu.

Glavni junak filma je Buster Moon (u sinkroniziranoj verziji mu glas posuđuje Marko Makovičić), ugledna koala, direktor nekada velikog kazališta koje je s vremenom propalo. Buster je vječni optimist, koji voli svoje kazalište iznad svega i učinit će sve da ga zadrži. Suočen sa propadanjem svoje životne ambicije, on ima posljednju šansu vratiti ovom starom dragulju nekadašnju slavu tako što će producirati najveće svjetsko natjecanje u pjevanju.

2441_fp_mike

Pojavit će se pet najozbiljnijih kandidata: Mike (Janko Rakoš), miš koji pjevuši jednako dobro kao što vara ljude, Meena (Renata Sabljak), stidljiva slonica tinejdžerka, koja ima užasnu tremu od nastupa, Rosita (Vanja Ćirić), premorena majka koja ima 25 praščića, Johnny (Ivan Glowatzky), mladi gorila gangster koji traži način kako pobjeći od obitelji koja se bavi kriminalom i Ash (Ivana Rushaidat), punk-rock bodljikavo prase koje se pokušava riješiti svog arogantnog dečka i postati solo pjevačica.

2441_fp_buster_1

Ostale glasove životinjama posudili su Goran Navojec, Mila Elegović, Daniel Dizdar, Bojan Navojec, Dražen Bratulić, Marko Cindrić i Ronald Žlabur. Pjesmu iz filma možete poslušati u nastavku!

Komentari