Film ‘Čarobni Mike XXL’ s Channingom Tatumom je u kinima

Film 'Čarobni Mike XXL' u domaća je kina stigao na velika vrata - naime prikazan je na Cinelady projekciji u zagrebačkom CieStaru u Branimir centru, na kojoj su djevojke oduševili plesači jednako isklesanih tijela poput glavnog glumca Channinga Tatuma

Savršeno isklesani plesači slovenske erotsko-plesne skupine Total Knockout iznenadili su posjetiteljice CineStar kina u Branimir centru i pružili im najnevjerojatniju noć za pamćenje! Užarena atmosfera cije­lu je večer bila na vrhuncu i izazvala potpuno oduševljene žena svih dobnih skupina, a tražila se i ulaznica više za film ‘Čarobni Mike XXL’! Senzualnim su plesom i seksi tijelima potpuno zaludili posjetiteljice od kojih su neke na sinoćnju CineLady projekciju došle proslaviti djevojačku večer i ludo se zabaviti!

Ovu ultimativnu žensku zabavu organizirali su distributer filma Blitz film i video i CineStar kina, promovirajući tako film ‘Čarobni Mike XXL’ na najbolji mogući način!

plesači na CineLady

plesači na CineLady

Film već danas igra u svim CineStar kinima, stoga požurite po svoje ulaznice jer vas na velikom platnu očekuje ono što su brojne djevojke i žene sinoć uživo gledale – znojna muška, savrše­no isklesana tijela, nevjerojatni plesni pokreti, fenomenalna koreogra­fija i vrhunsko skidanje! A idućeg tjedna očekuje vas i naše darivanje! Naime, za vas smo pripremili 2 puta po dvije ulaznice za ovaj urnebesno zabavan film u kojem glavne uloge tumače Channig Tatum, Amber Heard i Elizabeth Banks.

O filmu:

Tri godine nakon što je na vrhuncu slave napustio striperski život, Mike susreće staru ekipu koja se sprema oprostiti od svoje vjerne publike u Myrtle Beachu i prirediti  posljednju nezaboravnu izvedbu.

Channing Tatum i Jada Pinkett Smith
Channing Tatum i Jada Pinkett Smith
Amber Heard
Amber Heard

CineLady

Iduća CineLady projekcija predviđena je za kolovoz, gdje će uz projekciju filma ‘Kaos u glavi’ (Trainwreck) posjetiteljice također dočekati atraktivni pokloni i prava ženska zabava!

CineLady projekcija održava se svaki mjesec, a donosi posebnu projekciju najatraktivnijeg ženskog filma.

Komentari