Isplati li se slijediti svoj životni san?

Nova filmska suradnja Jennifer Lawrence i Bradleyja Coopera, film 'JOY', pokazat će nam zašto se isplati slijediti svoj životni san! Film u kina stiže u veljači iduće godine

Proslavljeni redatelj David O. Rusell (U dobru i u zlu, Američki varalice) ponovo se ujedinjuje sa oskarovkom Jennifer Lawren­ce u biografskoj komediji ‘JOY’.

Inspiriran istinitom pričom, ovaj nam film donosi prikaz emotiv­nog, životnog putovanja žene koja je čvrsto odlučna u namjeri da na okupu održi svoju ekscentričnu, disfunkcionalnu obitelj – usprkos svim, naizgled nepremostivim, razlikama. Vođena vlas­titom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Joy uspijeva u svojem naumu i postaje osnivačica carstva vrijed­nog bilijune dolara, transformirajući time vlastiti život, ali i živo­te članova njezine obitelji.

Jennifer Lawrence

Uz JOY’ je već četvrti filmski pro­jekt u kojem ovo dvoje poznatih glumaca zajedno glume (prethodno su surađivali na filmovima ‘Serena’, ‘U dobru i u zlu’ i ‘Američki varalice’). U filmu se pojavljuje i dvostruki oskarovac Robert DeNiro te Virginia Madsen.

Ova neobična istinita priča u hrvatska kina stiže u veljači 2016.

U nastavku vam donosimo upravo objavljeni službeni trailer:

Komentari