‘Majčin dan’ u kinima

Emocionalni film koji slavi majku svih praznika – životi triju žena isprepliću se na 'Majčin dan'

Nastavljajući sa svojom tradicijom hitova smještenih za vrijeme najomiljenijih blagdana, legendarni redatelj Garry Marshall snimio je ‘Majčin dan’, zabavnu romantičnu komediju o prvoj ljubavi svih na svijetu. U najnovijem hollywoodskom kino hitu koji 05. svibnja stiže u CineStar kina, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Julia Roberts, Jason Sudeikis i Britt Robertson nastupaju u povezanim pričama o ženama kojima je zajedničko jedno – majke. Majke koje će tek roditi, samohrane majke, maćehe, homoseksualne majke, napuštene i izgubljene majke – ovaj emocionalni film odaje počast svim majkama.

Majčin dan

Tijekom tjedna prije tog jednog dana u godini kad se slave majke, životi grupe snažnih i nesavršenih žena pune ljubavi, od razvedene majke koja se mora nositi s novom maćehom svoje djece do mlade mame koja traži svoju biološku majku, služit će kao osjećajan i humorističan podsjetnik da je svaka majka heroj na svoj način. Dok se približava njihov dan, svaka od njih će dokazati snagu majčinske ljubavi u slatkoj, pametnoj, drskoj i seksi proslavi.

Majčin dan

Prva zvijezda koja je prihvatila ponudu za nastup u Marshallovom filmu, što joj je četvrti put, bila je Julia Roberts. Glumi Mirandu, kraljicu sveprisutnog kanala kućne prodaje. Savršene frizure i odjeće, Miranda ima tajnu koja će se otkriti do kraja filma. Jennifer Aniston je preuzela ulogu Sandy, razvedene majke dvoje djece koja se izbezumi kad se njezin bivši muž naglo ponovno oženi. Za ulogu Jesse je odabrana Kate Hudson koja se udala za Indijca i rodila mu dijete. Ispričala mu je neke stvari o svojim roditeljima koje nisu istinite, a svojim roditeljima nije rekla uopće ništa – ali uskoro će saznati istinu.

Majčin dan

Poput mnogih hvaljenih Marshallovih filmova i televizijskih serija, Majčin dan je pun neočekivanih obrata, popraćenih njegovim karakterističnim optimističnim humorom. Ne postoji bolji način za proslavu Majčinog dana! Izvedite svoje prijateljice, djevojke, žene, majke ili osobe koje volite u najbliže CineStar kino i užvajte u ovoj emotivnoj filmskoj priči. ‘Majčin dan’ je treća komedija iz serije filmova ‘Valentine’s Day’ i ‘New Year’s Eve’, koja vam donosi smijeh, suze i filmske mega zvijezde. Film u distribuciji Blitza stiže u sva CineStar kina od četvrtka 5. svibnja.

Komentari