Novi film s Georgeom Clooneyjem u glavnoj ulozi

Od 21. svibnja kino ponuda bit će bogatija za filmski uradak u kojem glavnu ulogu ima George Clooney

Iz Disneyevog studija dolazi ‘Sutrozemlja: Novi svijet’, film dvostrukog Oskarovca Brada Birda. U glavnoj ulozi je dobitnik Oscara, George Clooney koji glumi nekadašnjeg genija koji susreće Casey (Britt Robertson), optimističnu tinejdžerku željnu znanja.

Njih dvoje putuju na posebnu misiju u Sutrozemlju gdje ih čeka opaki David Nix, kojeg utjelovljuje Hugh Laurie, svima poznati Dr. House. Njihov zadatak je razotkriti tajne misteriozne Sutrozemlje, smještene negdje u vremenu i prostoru, a ono što će učiniti tamo, promijeniti će svijet i njih zauvijek.

Ideju o Sutrozemlji prvi je kreirao Walt Disney koji ju je uvrstio kao dio Disneylanda još daleke 1955., u doba kada su Amerikanci optimistično zamišljali budućnost. S vremenom se pokazalo da je slika budućnosti poprimila sive tonove i baš je to inspiriralo producenta filma Damona Lindelofa da napiše priču o zemlji budućnosti koja će vratiti davno izgubljeni optimizam. Ovu akcijsku avanturu u distribuciji 2i Filma možete pogledati u hrvatskim kinima od 21. svibnja.

Foto: Profimedia

Komentari