‘Oblačno s ćuftama 2’ i kreativna radionica

U kinu Tiškanac ove subote, 5. ožujka, na rasporedu je animirano film 'Oblačno s ćuftama 2' nakon kojeg slijedi kreativna radionica za malene

Projekcija zabavnog animiranog filma ‘Oblačno s ćuftama 2’ počinje u 11 sati nakon čega slijedi nova, maštovita kreativna radionica slikanja, risanja, modeliranja…a sve to uz brižnu asistenciju umjetnika i ‘teta’. Radionica traje 60 minuta, dobrodošla su djeca svih dobi, a roditeljska je pratnja obvezatna.

Projekcija počinje u 11 sati, traje 95 minuta te je crtić sinkroniziran na hrvatski, a nakon toga do slijedi radionica.

Kratko o filmu:

Animirani film ‘Oblačno s ćuftama 2’ nastavlja se točno tamo gdje je prvi nastavak studija Sony Pictures Animation završio. Izumitelj Flint Lockwood mislio je da je spasio svijet nakon što je uništio svoj najpoznatiji izum – stroj koji je vodu pretvarao u hranu, a što je uzrokovalo kišu cheeseburgera i tornado špageta. Ali Flint će uskoro saznati da je njegov izum preživio i da stvara potpuno novu vrstu: hrano-životinje! Flint i njegovi prijatelji stoga se moraju upustiti na opasno ukusnu misiju borbe protiv gladnih tacodila, šrimpanzi, hipotatumusa, siropauka i ostalih hrano-životinja kako bi spasili svijet – ponovno!

Ulaznica 20 kuna!

Komentari