Odlična vijest za ljubitelje Jemes Bonda!

Ulaznice za novi film o James Bondu već su u prodaji, premda fil u kina stiže tek u studenome

U kina uskoro, točnije 5. studenoga, stiže novi film o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu, no ulaznice za film ‘Spectre’ već su u prodaji. Naime, svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine, u IMAX ili eXtreme formatu, svoje ulaznice mogu kupiti već danas u CineStaru i to na blagajnama kina te online.

Filmski serijal o Jamesu Bondu ne treba pretjerano predstavljati. Radi se o uvjerljivo najdugovječnijoj filmskoj franšizi u povijesti koja traje već više od 50 godina, a nakon nezapamćenog uspjeha filma ‘Skyfall’, vjerujemo da će i novi nastavak biti prava senzacija.

U Spectru će Bond primiti kriptiranu poruku koja će ga poslati na misiju otkrivanja zloglasne organizacije. Isto tako, njegova će se M svim političkim moćima truditi održati tajnu službu na životu. Dok se M bori s političkim snagama, Bond se polako probija kroz mnogobrojne slojeve obmane kako bi otkrio zastrašujuću istinu koja se krije iza imena Spectre!

Film SPECTRE

Film je režirao Sam Mendes. Glavne uloge tumače Daniel Craig, Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydouks, Ralph Fiennes.

Glazbenu temu u filmu potpisuje Sam Smith.

Sam Smith

Komentari