Robert De Niro kao ‘Djedica pušten s lanca’

Zac Efron i Robert De Niro u filmu o razuzdanim tulumima, seksu i jednom otkačenom djedici koji za razliku od većine djedica koji žele čarape, na umu ima nešto posve drugačije

Mladi, uštogljeni, konzervativni odvjetnik Jason Kelly (Zac Efron) je u završnoj fazi priprema za savršeno vjenčanje sa svojom naizgled idealnom zaručnicom Meredith Goldstein (Julianne Hough) kad njegova voljena baka premine. Ia­ko je samo tjedan dana do velikog dana, svi su zabrinuti za dje­da Dicka (Robert De Niro), koji je odjednom ostao sam nakon 40 godina braka.

Nakon pogreba, Dick moli Jasona da ga odveze na Floridu, gdje će žalovati za svojom ženom. Znajući da je Dickova dozvola o­duzeta – i uz obećanje da će se vratiti sljedeći dan – Jason ne­voljko pristaje. Odmah na početku putovanja Dickov pravi plan izlazi na vidjelo – on želi ponovno izlaziti i tulumariti. Njih dvoji­ca ubrzo kreću na nezaboravno putovanje, gdje ih čekaju razuz­dani tulumi i lijepe žene.

U ovoj urnebesnoj komediji glume još i Aubrey Plaza, Zoey De­utch, Julianne Hough, Adam Pally i Dermot Mulroney. Re­datelj filma je Dan Mazer, poznat po filmu Ali G Show.

Komentari