Trailer filma ‘Fantastična četvorka’

Film 'Fantastična četvorka' u hrvatska kina dolazi 13. kolovoza

Novi nastavak filma ‘Fantastična četvorka’, zasnovan na istoimenom stripu Stana Leeja i Jacka Kirbyja, u kina stiže za točno mjesec dana. Danas je izašao i najnoviji trailer ove znanstveno-fantastične akcijske avanture koji je razveselio brojne fanove ovoga Marvelova filmskog serijala.

Priču koja opisuje porijeklo ‘Fantastične četvorke’ i koja nam donosi prikaz događaja prije nego su postali superheroji, ovaj put potpisuju novi redatelj, novi scenaristi i novi glumci, no spektakularna akcija i zanimljiva priča o superherojima jednako je fantastična kao i u prethodnim nastavcima.

Na redateljskom je stolcu Tima Storyja zamijenio Josh Trank, a scenarij su napisali Simon Kinberg, Jeremy Slater i Josh Trank. I glavni su likovi dobili nove glumce, pa ćemo tako moći vidjeti kako to Miles Teller izgleda u ulozi Reeda ‘(Fantastični’), Kate Mara u ulozi Sue (‘Nevidljiva djevojka’), Jamie Bell u ulozi Bena (‘Stvar’) i Michael B. Jordan u ulozi Johnnyja (‘Ljudska buktinja’).

Zanimljivo je kako je po prvi put fantastični lik ‘Stvar’ stvoren i prikazan pomoću napredne kompjuterske tehnologije, a ne — kao do sada, raznim prostetičkim nastavcima i filmskom šminkom.

Trailer za ‘Fantastičnu četvorku’ pogledajte u nastavku:

Komentari