Uloga u ‘Povratniku’ Leonarda Di Caprija

Hoće li ulogom u 'Povratniku', koji u kina stiže početkom iduće godine, Leonardo Di Caprio zaslužiti Oscar za najbolju glavnu mušku ulogu?

Inspiriran istinitim događajima, ‘Povratnik’ je uzbudljivo filmsko remek djelo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć sna­ge ljudskoga duha. U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legen­darnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao me­dvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Har­dy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom vo­ljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemeni­ma, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

Nema sumnje da će ovaj film biti u utrci za Oscar, a svi iščekuju hoće li Leo DiCaprio konačno ovom ulogom dobiti toliko željeni zlatni kipić za glavnu mušku ulogu.

U ostalim glavnim ulogama nalaze se Domhnall Gleeson, Will Poulter i Lukas Haas.

Redatelj i glumci su garancija vrhunske priče, a da će ovo biti također i vizualna poslastica garantira i ime Emmanuela Lubezkija, Oscarom nagrađenog za filmo­ve ‘Gravitacija’ i ‘Birdman’.

Ostaje nam još samo da pričekamo polovinu siječnja 2016., kada bi film u dis­tribuciji Blitz Filma trebao stići u domaća kina. Do tada uživajte u traileru:

Komentari