Urednica Anne Hathaway zapošljava pripravnika Robert De Nira

U novom filmu koji stiže u kina - 'pripravnik' glume Robert De Niro i Anne Hathaway

Ako ste voljeli čuveni film ‘Vrag nosi Pradu’ u kojem je nemilosrdnu glavnu urednicu moćnog modnog časopisa utjelovila holivudska diva Meryl Streep koja se iživljavala na asistentici Anne Hathaway, onda ćete zasigurno biti oduševljeni najnovijim kino hitom koji nam stiže iz Hollywooda – ‘Pripravnik’.

U najnovijem filmu, Anne Hathaway se nalazi u ulozi glavne urednice modnog časopisa te zapošljava pripravnika, ali znatno starijeg od sebe. Sedamdesetogodišnjeg pripravnika Bena Whittakera glumi oskarovac Robert De Niro, koji se osjeća vrlo beskorisno živeći tako monotonim životom. Kako bi se uključio u društvo i povratio živahnost u svoj život, odluči se zaposliti kao pripravnik uredništva modnoga časopisa. Poznati glumac u ovom je filmu još jednom pokazao svoju sjajnu humorističnu stranu.

'Pripravnik'

'Pripravnik'

Blitz CineStar za sve ljubiteljice ovakvih vrsta filmova pripremio je CineLady premijeru filma ‘Pripravnik’ u svim CineStar kinima u Hrvatskoj. A zajedno sa svojim partnerima darovat će svaku posjetiteljicu Nivea poklonima te pićem dobrodošlice.

CineLady projekcija filma održat će se u četvrtak, 24.rujna.

Komentari