Colonia slavi 20. rođendan

Grupa Colonia priprema slavljenički koncert u Zagrebu, 5. studenoga u maloj dvorani Doma sportova, a za svoje vjerne fanove osigurali su limitiran broj karata po promotivnoj cijeni od 70 kuna

Prije 20 godina započela je priča o uspjehu grupe Colonia koja će svoj okrugli rođendan proslaviti na najbolji mogući način. Karizmatična Indira te će večeri sa svojom vjernom publikom pjevati uglas najveće hitove ovog popularnog benda koji iza sebe ima 12 studijskih albuma, a velikom slavlju pridružit će se i dragi gosti iznenađenja. Neke od Colonijinih pjesama u već prepoznatljivom ruhu, na ovom će rođendanskom partyju zvučati drugačije, u akustičnim verzijama.

‘Puno toga pripremamo za ovaj koncert. Mi slavonci uvijek pazimo da ničega ne nedostaje, tako da će slavljenički party imati sve što je potrebno za spektakl, poput mnogo hitova, hrpe emocija, plesača, gostiju, nekoliko tamburica i još nekih začina koje vam neću sada otkriti’, izjavila je Indira i naglasila da garantira dobar provod svima koji im se pridruže te večeri i proslave njihovih jubilej.

 

Komentari