Doris Dragović i Jacques predstavljaju spot za pjesmu ‘Ima nešto u tome’

Drugi najavni singl mjuzikla 'PACIJENTI' - 'Ima nešto u tome' u izvedbi glazbene dive Doris Dragović i jednog od najljepših muških vokala Jacquesa Houdeka, predstavlja svoje video izdanje

Pjesma autora Vjekoslave i Tončija Huljića, jedan je od songova koji će se pjevati u iščekivanom mjuziklu ‘Pacijenti’, čija je premijera zakazana za 4. listopada u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

U prekrasnom ambijentu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku, u režiji Tonija Banova – Doris i Jacques snimili su video za pjesmu koja je već na prvo slušanje osvojila publiku te već nekoliko tjedana ne silazi s liste najemitiranijih singlova na radio postajama.

‘Zaista sam počašćen što sam imao priliku pjevati s Doris Dragović. Poziv me ugodno iznenadio i raditi s njom na ovakvoj pjesmi mi je bilo pravo zadovoljstvo. Pjesma je zaista hit, a ono što je još važnije, je poruka koju nosi, da se vratimo pravim vrijednostima’, rekao je Jacques o ovoj jedinstvenoj suradnji.

Prvi put pjesmu će uživo čuti i svi posjetitelji Jacquesovog koncerta na Ljetnoj pozornici u Opatiji 12. kolovoza, na kojem će mu upravo jedna od gošća biti Doris Dragović. Dok će je svi ostali od listopada uživo moći slušati u mjuziklu ‘Pacijenti’, koji je upravo u pripremi, pod vodstvom trojca HULJIĆ-GAVRAN-BARBERIĆ, čiji ansambl predvode Hana Hegedušić i Damir Kedžo.

Spot ‘Ima nešto u tome’ pogledajte u nastavku:

Komentari