Jacques Houdek i prijatelji pjevaju za teško bolesnu djecu

Jacques Houdek i prijatelji među kojima je i pobjednica showa The Voice, pozivaju vas da se odazovete ohumanitarnom koncertu za djecu oboljelu od malignih oboljenja, te vam obećavaju prelijepu glazbenu večer koja će zasigurno svima ostati u lijepom sjećanju

Udruga ‘Ljubav na djelu’ je udruga koja okuplja roditelje djece oboljele od malignih bolesti koja se liječe u ‘Klinici za dječje bolesti Zagreb’ te za glavni cilj djelovanja ima pomoć i potporu djeci oboljeloj od malignih bolesti kao i njihovim roditeljima. Jacques Houdek zajedno s prijateljima – Ninom Kraljić, Dinom Petrićem, Emom Gagro, Pjerinom Ruževićem, Egonom Marićem, Melanie Malike Acorlor, Antonelom Đinđić, Mateom Pilatom, Martinom Milošević, Nevenom Stipčićem, Anom Cerovac, Gordanom Gregurovićem uz podršku Nikša Bratoš benda i Zbora Udruge s Ivanom i Marijom Husar održat će u nedjelju 24. svibnja humanitarni koncert pod nazivom ‘Sve za njih’ s početkom u 19:00 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Kako bi najavili ovaj humanitarni koncert proteklog petka Jacques Houdek i Nina Kraljić posjetili su oboljelu djecu u Klaićevoj bolnici gdje su proveli ugodno poslijepodne s njima. Na ovom humanitarnom koncertu koji se održava pod generalnim pokroviteljstvom Grada Zagreba sve okupljene očekuje čarolija najljepših glasova – Jacquesa Houdeka i mladih glazbenih nada uz pratnju iskusnih glazbenika koji će, zasigurno, sve oduševiti. Kupnjom ulaznice podržat će se rad Udruge ‘Ljubav na djelu’, a cjelokupan prihod od prodaje namijenjen je podmirenju troškova za vrijeme liječenja djece oboljele od malignih bolesti i njihovim obiteljima.

Jacques Houdek

Ulaznice po cijeni 80 kuna, 90 kuna i 100 kuna moguće je kupiti na blagajni KD Vatroslav Lisinski, te putem online servisa www.ulaznice.hr.

Rad Udruge također možete podržati donacijom na Žiro račun Udruge: ZABA IBAN: HR1823600001102031208 ( s naznakom: humanitarna akcija ‘Sve za Njih’ )ili pozivom na donacijski telefon Udruge: 060 90 18 (6,25kn po pozivu, PDV uključen; Telefonski operator: Moj telekom d.o.o., Trg Krešimira Ćosića 11, Zagreb, MB 02497913, tel. 01/3659-058 ).

Foto: Press

 

Komentari