Jazzy repertoar Natali Dizdar u Saxu!

Poznata pjevačica ovaj put ozbiljno koketira s jazzom i uz nove, zavodljive jazzy aranžmane po prvi put u Zagrebu nastupit će u formi glazbenog trija i izvodit će program odabranih pjesama

Natali Dizdar je tijekom deset godina karijere izdala dva studijska albuma ‘Natali Dizdar’ i ‘Pronađi put’ te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin. Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora njezina velikog hita ‘Zamijenit ću te gorim’, Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa.

Natali i ove jeseni dolazi u klub Sax!, 26. studenoga, a publika u Zagrebu imat će priliku čuti ju u nešto drugačijem izdanju. Uz pratnju vrsnih glazbenika: Zvjezdana Ružića na klavijaturi, Zvonimira Šestaka na bas gitari/kontrabasu i Ivana Levačića na bubnju, u intimnoj atmosferi kultnog zagrebačkog kluba izvest će svoje najveće hitove i odabrane pjesme omiljenih glazbenika u zavodljivim jazzy aranžmanima.

 

Komentari