Koga ćete na otvorenom slušati za Novu?

Ako ste odlučili Novu godinu proslaviti na otvorenom, ovisno o tome u kojem se gradu nalazite, moći ćete uživati u pjesmama poznatih glazbenika

Doček u Zagrebu

Na glavnom zagrebačkom trgu goste će zabavljati Najbolji hrvatski tamburaši, zatim Jacques Houdek s pratećim sastavom te Vanna. A upravo će njih dvoje Zagreb uvesti u Novu godinu. Nakon ponoći na pozornici će ih ‘zamijeniti’ Psihomodo Pop.

Da biste upamtili prve dane 2017., Novi Advent u Novom Zagrebu odlučio je organizirati koncert grupe Connect i uz vrhunske ritmove Hip Hopa pripremiti glazbeni spektakl koji će do dugo u noć svima prisutnima osigurati odličnu atmosferu i provod o kojem će pričati još dugo vremena.

connect-slika2

SPLIT, RIJEKA, ROVINJ, ZADAR, ŠIBENIK i DUBROVNIK

Na splitskoj Rivi sve posjetitelje će zabavljati Petar Grašo.

11 Petar Grašo - Arena Pula (13)

Riječane će na Korzu zabavljati riječki bendovi, Izet i Borgie, a zatim i En Face te od 23 sata Gibonni! Tony Cetinski zagrijat će pak rodni Rovinj.

Tony Cetinski

Zadrani će u novogodišnjoj noći slušati Tomislava Bralića i Klaper Intrade, a zatim i Ivana Zaka. Šibenčani će uživati u pjesmama Massima, a Dubrovčane i njihove goste na Stradunu će zabavljati Doris Dragović i popularni Jole.

Komentari