Ljubavna priča u novoj pjesmi i spotu grupe Colonia

Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima. Kao poklon fanovima u najsvečanijem mjesecu u godini - prosincu, pripremili su novi singl, pjesmu 'Za šaku dukata', koju prati i video spot!

“Željeli smo na albumu Feniks pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima ‘Za šaku dukata'”, rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije, koji je dominantan u ovoj pjesmi.

Boris Đurđević

“Kada mi je Boris prvi put pustio ‘Za šaku dukata’ oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati”, kazala je Indira Levak koja je blistala na snimanju u Krie design kreacijama.

Spot za ovu pjesmu, koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog albuma, režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom.

Video je zamišljen kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je bajkoviti dvorac Empirej.

Komentari