Matija Dedić Trio za početak jazz poslastica zvanih ‘Novi hrvatski jazz’

Novu sezonu ciklusa 'Novi hrvatski jazz' u klubu 'Saax!' otvara Matija Dedić Trio

U srijedu, 5. listopada s početkom u 21 sat klub ‘Sax!’ kreće s 18. sezonom koncertnog ciklusa ‘Novi hrvatski jazz’, a svi ljubitelji jazza moći će uživati u nastupu najpoznatijeg hrvatskog jazz pijanista i skladatelja, Matije Dedića koji će, nakon gotovo 20 godina, nastupiti u izvornoj postavi svog tria. Stalni ciklus koncerata pod nazivom ‘Novi hrvatski jazz’ s velikim uspjehom i odazivom publike odvija se već 18. sezonu u klutnom zagrebačkom klubu Sax!

I ove sezone u jazz ciklusu ponovno nas očekuju brojne glazbene poslastice. Matiji Dediću, koji će nastupiti sa svojim triom, koji je nakon gotovo 20 godina ponovno u izvornoj postavi, kao posebna gošća večeri na pozornici će se pridružiti Maja Bajamić.

Koncert Matija Dedić Tria vraća u u prošlost i gura u budućnost muziciranjem tri legende improvizirane glazbe i jazza, tri virtuoza: Matije Dedića, Žige Goloba i Krunoslava Levačića.

Svi ljubitelji jazza i dobre glazbe tako će doći na svoje, a najavljena večer biti idealna za opušteni večernji izlazak u kojem će moći pronaći trenutak za sebe i uživati u opuštenoj atmosferi uz vrhunsku jazz glazbu.

Komentari