Naš kolumnist Neven Ivić pleše u novom spotu Emilije Kokić

Emilija Kokić koreografiju za video izdanje svog singla 'Iznenađenje' povjerila je našem kolumnistu Nevenu Iviću, koji je i nju samu rasplesao

Za nedavno objavljen povratnički singl naslovljen ‘Iznenađenje’ atraktivna Emilija Kokić snimila je  i video spot. Rasplesana Emilija za snimanje spota angažirala je sjajnog plesača Nevena Ivića, inače kolumnista našeg portala o kojem više možete pročitati ovdje, peterostrukog prvaka Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu, prvaka svijeta 2007. godine te ambasadora Svjetskog plesnog saveza za promociju sportskog plesa za Središnju i Južnu Ameriku.

making off spot Emilije Kokić

Redatelj video spota je Danijel Tipura s kojim Emilija prvi put surađuje, a o toj suradnji i koliko je uživala u samom snimanju spota plešući s Nevenom s kojim planira nastupiti i na CMC festivalu, Emilija je kazala:

“Snimanje ovog video spota povjerila sam redatelju Danijelu Tipuri, pa iako je ovo naša prva suradnja sudeći prema sjajnoj atmosferi vjerujem da nije i posljednja. Danijel mi je rekao da poznaje sjajnog plesača i s punim povjerenjem sam pristala da u spotu bude osoba koju nisam nikad prije susrela. Bio je u pravu, Neven Ivić je izvrstan plesač, vrlo ugodna osoba koja mi je pomogla da iz sebe izvučem rasplesanu i veselu Emiliju.

20150415_190101

Užitak je raditi s ljudima koji su ujedno vrhunski profesionalci i ugodni karakteri, tad se stvori najvažnija stvar na snimanju, a to je lijepa energija. Pripremamo zajednički nastup na Cmc festivalu u Vodicama. Veselim se!”

U nastavku pogledajte spot:

Foto: Screenshot, Press

Komentari