Novu pjesmu Danijele Martinović potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić

Vokal i osmijeh glazbenice Danijele Martinović ponovo će pokušati osvojiti hrvatski radijski eter i srca slušatelja. Novo glazbeno osvježenje pjesma je 'Dežuraj' koja je nakon punih deset godina ponovo spojila Danijelu i autorski i bračni tandem Huljić

Nakon više od deset godina bračni par Huljić i pjevačica Danijela Martinović ponovno su zajedno. Njihovo novo glazbeno ostvarenje pjesma je ‘Dežuraj’. Novi zvuk splitske pjevačice najavljuje uzbudljivo razdoblje, u kojem osim hit pjesme priprema i brojna druga iznenađenja.

“Pjesma je potpuno drugačija od svega što se trenutačno sluša. Obostrana želja bila je kreirati jedan potpuno novi zvuk i glazbeni pravac. To naravno nije lagan posao ali je vrlo izazovan i kreativan, a Tonči Huljić i njegov tim obavili su sjajan posao i jedva čekam da ju podijelim sa slušateljima i mojom vjernom publikom u cijeloj regiji”, izjavila je Danijela Martinović.

Motivirani svjetski poznatim ritmom Bachata nastala je pjesma ‘Dežuraj’ koja otvara jedno potpuno novo poglavlje u Danijelinoj karijeri. Glazbu je napisao Tonči Huljić, tekst Vjekoslava Huljić, a za aranžman je uz Tončija glavnu riječ vodio producent Dušan Vasić.

Ovih dana Danijela je završila i snimanje spota za novu pjesmu. Priča je smještena u davne pedestete i početak šezdestih a inspirirana je kriznim periodom u braku između glumice Grace Kelly i princa Rainiera trećeg. Režiju novog spota potpisuje Dario Radusin.

Foto: Profimedia

Komentari