Omiljeni Bieberov DJ na službenom after partyju koncerta

Justinov omiljeni DJ Tay James dolazi u Hrvatsku

Dok se vojska obožavatelja Justina Biebera priprema za dolazak u Zagreb i na prste broji dane do koncerta godine, stiže još jedna dobra vijest! Nakon velikog spektakla u do posljednjeg mjesta ispunjenoj Areni, višesatno uživanje u najvećim hitovima nastavit će se na službenom after partyju koncerta u zagrebačkom klubu The Best. Justinov omiljeni DJ Tay James dolazi u Hrvatsku gdje će 9. studenoga nastupiti u sklopu programa RNB Confusion te će publici dodatno obilježiti dan za pamćenje. Za pultom će mu se pridružiti i rezidenti ovog popularnog klupskog programa, DJ Em Bee i DJ Sheko, a kako bi večer učinili uistinu posebnom, organizatori su spremili još jedno veliko iznenađenje.

Tay James službeni je DJ popularnog kanadskog pjevača Justina Biebera i turneje PURPOSE u sklopu koje će se održati i zagrebački koncert. Ovaj talentirani DJ glazbom se počeo baviti u dobi od 16 godina, a ubrzo nakon diplome počeo je nastupati samostalno i osvajati plesne podije najpoznatijih klubova što mu je osiguralo mjesto u Justinovom timu. Tay ovu mega zvijezdu prati na svim koncertima od samih početaka, a njihove zajedničke dogodovštine, na radost brojnih obožavatelja, redovito objavljuje na društvenim mrežama.

Osim stadionskih i festivalskih pozornica koje dijeli s Bieberom, Tay redovito nastupa u klubovima diljem svijeta, a rezident je u Playhouseu (Los Angeles), FLUXX-u (San Diego), Muziku (Toronto) i Priveu (Atlanta). Nastupao je i za brojne celebritije kao što su Russell Simmons, Chris Brown, Fabolous, Bow Wow i Beats by Dre, a priliku da ga poslušaju imat će i posjetitelji najpoznatijeg hrvatskog klupskog programa.

Komentari