Pavel pjeva za zaljubljene

Dva dana prije Valentinova Pavel će pjevati u Rijeci, a zatim i na sam Dan zaljubljenih u Zagrebu

Aljoša Šerić i Antonija Matković Šerić, vokali grupe Pavel, bračni su i glazbeni par koji je u 2016. zakoračio promocijom uspješnog singla ‘Poslije nas’. Pjesma koja se već pozicionirala na vrhovima hrvatskih top ljestvica, autorsko je djelo Aljoše Šerića, koji je ujedno i producent. Za miks je zaslužan Srđan Sekulović Skansi, a snimatelj u RSL studiju bio je Tomaž Maras. Videospot za kojeg stižu izvrsne kritke, snimio je Luka Nižetić.

Aljoša je o novom singlu izjavio: “Pjesma je počela život kao kvazi sevdah, pa smo je utjerali u texmex i sad je ispala nekakav slavensko-meksički hibrid, koliko god to čudno zvučalo. U svakom slučaju je drugačija od onog što smo dosad radili.”

Pavel ističe da singl ne predstavlja zvuk albuma na kojem rade, a koji će biti vjerojatno najšareniji dosad, jer će uključiti različite žanrove, od indie folka preko irske tradicionalne do countrya i ciganske glazbe. Na albumu se radi, a izlazak planiraju krajem iduće godine.

Romantični u svom privatnom životu, ali i na sceni, Aljoša i Antonija, odlučili su Valentinovo, Dan zaljubljenih, uljepšati i svojim obožavateljima koje će počastiti koncertima u Rijeci i u Zagrebu.
Riječki koncert će se održati u Pogonu kulture 12. veljače, a Pavel će ga održati u tandemu s grupom Vatra.

Potom će 13. veljače, na središnjem zagrebačkom trgu, u sklopu događanja ‘Story Valentinovo’, kratkim nastupom u svom akustičnom izdanju, najaviti i svoj zagrebački koncert. A on će se
održati na samo Valentinovo 14. veljače u Vintage Industrial Baru.

Komentari