Petar Grašo: ‘Ne znan za se’

Petar Grašo predstavlja novi singl 'Ne znan za se', koji je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije 'Prava žena'

Nakon iznimno uspješne ljetne turneje, koja je započela spektaklom u Areni Pula, a na kojoj su s brojnih trgova i klubova odzvanjali taktovi hitova ‘Srce za vodiča’,’ Moje zlato’, ‘Uvik isti’… Petar Grašo predstavlja novi uradak. Autori pjesme ‘Ne znan za se’ su Vjekoslava i Tonči Huljić, dok je mastering pjesme radio dobitnik dva latino Grammyja – Andres Mayo.

Supružnici Hulić sa zadovoljstvom su prihvatili zadatak pisanja još jedne Grašine nove uspješnice koja je ujedno i naslovna pjesma nove RTL-ove serije ‘Prava žena’. Kako izgleda glumački posao mogao je barem djelomično provjeriti i Petar Grašo. Naime, spot za pjesmu sniman je u studiju Jadran filma, na setu na kojem se snima i serija.

Zagreb, 19.08.2016 - Petar Graso, snimanje spota

‘Zasigurno je prekrasno biti glumac i jako primamljivo izgleda sve ono što sam vidio na setu serije ‘Prava žena’, no ja se radije držim klavira jer mi to ipak najbolje ide. Tako je bilo i na samom setu snimanja spota. ‘Ne znan za se’ ima jednu snagu i ljepotu mediteranske pjesme, te se nadam da će i ovaj put naći put do ljudi i u njihovim srcima i životima ostati dugo vremena. Kao i sve moje rađena je s posebnom ljubavi i pažnjom, a vjerujem da će to publika znati prepoznati’, rekao je o novoj pjesmi Petar Grašo.

Nova serija RTL-a ‘Prava žena’ uskoro će se početi prikazivati na malim ekranima. Kreativna producentica serije je jedna o najhvaljenijih autorica televizijskih projekata – Jelena Veljača. Riječ je o seriji kakva još nije prikazana na našem području, a koja je okupila zavidnu glumačku ekipu poput Nataše Janjić, Filipa Juričića, Kristine Jovanović, Petra Ćiritovića…

Komentari