Prvi slavljenički koncert Detoura

Detour, jedan od najpopularnijih electro akustik pop bendova u Hrvatskoj, tijekom 2016. godine, raznim će aktivnostima, obilježiti 10 godina rada

Veliku obljetnicu će proslaviti nizom koncertnih nastupa, a prvi od planiranih koncerata, održati će u riječkom Pogonu kulture 26. veljače.

Susretu s riječkom publikom, nakon sedam godina, bend se posebno veseli, što je u svojoj izjavi istaknuo i Nenad Borgudan, frontmen benda. “Dugo nismo svirali u Rijeci i mogućnost da se ponovno sretnemo s riječkom publikom nas je zaista razveselila, jer smo u tom gradu uvijek imali odlično prihvaćene nastupe. Konstatno smo dobivali upite od strane naših fanova kada ćemo doći u Rijeku, a sada su se napokon posložile stvari i stižemo zadnji petak u veljači”.

Detour

Do početka ljeta Detour bi javnosti trebao predstaviti i pravu glazbenu poslasticu, svoj prvi akustični album. Nakon tri studijska albuma, od kojih je posljednji ‘A što ak’ ja…’, ovaj zagrebački bend pozicinirao u sam vrh domaće pop glazbe, otvorila se idealna prilika za realizacijom takvog posebnog albuma. On će biti svojevrsna kompilacija, na kojem će se s novim aranžmansko – producentskim čitanjem predstaviti javnosti već poznate, ali i manje poznate skladbe te dvije nove pjesme. Prvu od njih bend će predstaviti već kroz mjesec dana.

Brojne koncertne nastupe na kojima će promovirati svoj novi album, Detour će zaokružiti velikim koncertom u Zagrebu kojeg ćemo najaviti u Adria Media izdanjima.

Komentari