Saša Lozar ima novi singl: ‘Za nas dvoje’

Dok se priprema za svoj prvi samostalni koncert, Saša Lozar izdao je singl 'Za nas dvoje'

Novi singl Saše Lozara ‘Za nas dvoje’ autorski uradak velikog autora i tekstopisca ujedno i glazbenog producenta Predraga Martinjaka-Peggya, koji je ujedno i višestruki dobitnik mnogih prestižnih glazbenih nagrada, uključujući i mnogobrojne statue Porin. Zaslužan je između ostaloga i za veliku karijeru Massima Savića i velike hitove poput (‘Iz jednog pogleda’, ‘Suze nam stale na put’ i ‘Jedan dan ljubavi’).

Saša se priprema i za svoj prvi samostalni koncert u pratnji vrsnih glazbenika 22. travnja. Koncert će se održati u maloj dvorani Lisinski, koja može dočarati intimnu atmosferu i kronološki razvojno-afirmativni put ovog izvrsnog mladog pjevača koji sigurnim i discipliniranim koracima polako zauzima stabilnu poziciju u glazbenom svijetu. Svojim toplim vokalom i glasovnim mogućnostima izvodit će i dočarati pjesme koje su obilježile njegov razvojni put, uključujući omiljene mu obrade poput ‘Molitve za Magdalenu’, ‘My Baby Just Cares For Me’, ‘Somebody To Love’ te neke od svojih uspješnica kao što su ‘Nemoćan pred njom’ i ‘Nitko kao mi’, te zabaviti poznatim imitacijama na potpuno novi način.

Saša će na koncertu ugostiti i svoje glazbene prijatelje iz struke, izvrsnu Natali Dizdar, Maju Posavec i Luku Bulića.

U tv showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ Saša je utjelovio 12 fantastičnih likova svih stilova i glazbenih smjerova: Maju Blagdan, Eltona Johna, Jelenu Rozgu, Taylor Swift, Annie Lennox, Alice Coopera, Vanilla Ice, Rod Stewarta, Leann Rimes, Louis Prima, Arethu Franklin i Beyonce te dokazao da je multitalent koji se rijetko pojavljuje.

Komentari