Severina predstavlja ‘Sekunde’

Za svoju novu pjesmu Severina kaže da 'diže, nosi i želiš ju slušati još i još…'

Nakon što su su njezini video spotovi s posljednja dva albuma dosegli nevjerojatnih 340 milijuna YouTube pregleda, Severina je danas objavila još jedan – video spot za novi singl ‘Sekunde’. Posebno je to razveselilo njezine obožavatelje, od kojih čak milijun i pol na društvenim mrežama, koji su nakon posljednjih velikih hitova – ‘Uno momento’, ‘More tuge’ i ‘Generale’ – s nestrpljenjem dočekali novu premijeru.

Točno u podne, na Severininoj Facebook stranici objavljene su ‘Sekunde’, autora Miloša Roganovića i Filipa Miletića, dugogodišnjih Severininih suradnika te redatelja Petra Pašića, koji je spotom uspio savršeno prenijeti atmosferu pjesme.

Severina_1

‘Ovo je prvi put da radim sa Severinom i moram reći da sam prezadovoljan suradnjom. Prvenstveno zato što je ona otvorena za sve ideje i što je velika esteta. Zbog toga mi je zadovoljstvo surađivati s njom, jer upravo takve spotove volim stvarati. Mislim da smo ovim spotom napravili nešto drugačije; i ona kao izvođač i moja ekipa i ja na vizualnom nivou’, izjavio je redatelj spota za pjesmu koja, kako Severina kaže, ”diže, nosi i koja se želi slušati još i još…’

Spot pogledajte u nastavku!

Komentari