‘Sreća’ Pjerina iz ‘The Voicea’

Nekadašnji natjecatelj u showu 'The Voice', Pjerino Ružević snimio je spot za svoj prvi singl

Pjerino Ružević još je jedno ime koje je iznjedrio najljepši glas Hrvatske, The Voice. Svega desetak sekundi nakon što su čuli Pjerinov vokal, četveročlani žiri gotovo istodobno je poželio vidjeti tko stoji iza njega. Oduševio ih je live izvedbama ‘Stay with me’ , ‘Diamonds’ i ‘Titanium’ i odmah je bilo jasno da će Pjerino biti nešto posebno.

Gotovo dvije godine nakon što je zapjevao u ‘The Voiceu’, Pjerino predstavlja svoj prvi singl, pjesmu ‘Sreća’.

sreca_master-mp4-still005

Da je Pjerino vokal koji će ostaviti trag na glazbenoj sceni, primijetio je Guido Mineo, poznati producent mnogih hitova (Tony Cetinski, Oliver, itd.). Kako je u to vrijeme živio i radio u New Yorku, Guido nije planirao ponovno raditi glazbu u Hrvatskoj, no Pjerinov impresivan glas inspirirao ga je da napiše pjesmu ‘Sreća” i pokrene suradnju s njim.

Zajedno s ko-producentom i glazbenikom s puno radnog staža, Leom Anđelkovićem (Baltazar, Davorin i Bogovići), realizirala se produkcija pjesme, a tekst za pjesmu ‘Sreća’ potpisuje Pjerino.

Snimljen je i video spot kojeg možete pogledati u nastavku:

‘Ova pjesma opisuje mene, ovo sam ja. Prvenstveno zbog samog zvuka i teksta pjesme. Općenito, volim glazbu doživljavati na način da zatvorim oči i prepustim se samoj pjesmi. Što se tiče samog teksta, on je tematski nedorečen. Upravo takve tekstove najviše i volim jer svaka osoba koja posluša pjesmu, može ju doživjeti na svoj način. To je za mene ljepota glazbe, da te izliječi ili dodatno ispuni pozitivnom energijom’, rekao je Pjerino prilikom predstavljanja pjesme.

U spotu se pojavljuje mlada violončelistica, Irma Boroša Paleček. Kada je dolazila na set, povela je svog krznenog ljubimca, a redatelj Nevio Smajić je odmah to odlučio iskoristiti za potrebe spota. Slika koja je nastala je jednostavno nesvakidašnja i posebna. U spotu glumi i Ivana Kardum.

Još jedna od zanimljivosti oko ove pjesme je to da je gitare, osim Lea Anđelkovića, odsvirao Yogi Lonich, amerikanac hrvatskog podrijetla. Yogi je lead gitarist / back vokal Chris Cornella od 2006. godine. Violu u pjesmi je snimila Martina Pustički.

Preporučujemo

Komentari