Tko će to rasplesati posjetitelje na ovoljetnom festivalu Ultra Europe u Splitu?

Na objavljivanju imena DJ-eva koji će ovog ljeta nastupiti na pozornici Ultra Europe festivala u Splitu, pojavila su se i neka poznata imena, Petra Nižetić, Ivo Perkušić, dizajner Jurica Pirić iz Studija Arileo, te Aleksandar Šekuljica iz Elfsa

Poznata su nova imena koja će rasplesati Poljud ovo ljeto. Tako u Split dolaze i: Jamie Jones, član elektro grupe Hot Natured, Paul van Dyk, jedan od najpoznatijih svjetskih DJ-a trance glazbe, Solomun, koji će prvi put zasvirati pred tisućama posjetitelja festivala Ultra Europe, a i ove godine rezident je prestižnog kluba Pacha na Ibizi, Marco Carola, talijanski DJ koji je svojim techno i minimal zvukom zarazio obožavatelje diljem svijeta te Dash Berlin, nizozemski EDM projekt osnovan 2007. godine iza kojeg stoje Jeffrey, Sutorious, Eelke Kalberg i Sebastiaan Molijn.

Popisu izvođača pridružuju se i Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber, Harvardbass, Hot Since 82, The Chainsmokers, Markus Schulz, Marlo, Nic Fanciulli, Orjan Nilsen, Sasha, Umek te W&W.

Uz to, organizatori su na današnjoj konferenciji za medije u Splitu najavili i ostale novosti za posjetitelje koje su pripremili u suradnji s partnerima te potvrdili rekordne rezultate prodaje ulaznica. Naime, prema trenutnim najavama, tijekom 7 dana Ultra ludila, oko 180 tisuća ljudi iz više od 140 zemalja svijeta plesat će uz glazbu više od 120 DJ-a svijeta na 8 festivalskih pozornica.

Ultra Europe spada među najveće događanje u organizaciji tvrtke Ultra Worldwide nakon Ultra Music Festivala u Miamiju, koji se održava već 16 godina zaredom, i to već nakon premijernog izdanja 2013. godine, s potencijalom da i preraste američko izdanje. No, osim interesa koji dolazi iz gotovo svih zemalja svijeta, i domaća publika je itekako zainteresirana za najveći festival elektroničke glazbe u regiji pa je tako prvi kontingent regionalnih ulaznica već rasprodan, a od 15. svibnja u prodaji drugi kontingent po cijeni od 899 kuna u odabranim T-centrima, Tisak Media Centrima te na www.ticketshop.hr.

Foto: Press

Komentari