‘To je bila ljubav’ Ane Rucner i Ivana Jelića

Spot za pjesmu 'To je bila ljubav' sniman je u prekrasnom ambijentu smaragdne dvorane hotela Esplanade, a Ana Rucner i Ivan Jelić pokazali su vrhunske vokalne mogućnosti, stvorivši odličnu kemiju koju su s puno emocija prenijeli i u samu pjesmu

Poznata hrvatska viločelistica Ana Rucner i mladi akdemski pjevač Ivan Jelić po prvi put javnosti predstavljaju svoju zajedničku suradnju i spot ‘To je bila ljubav’. U ovom glazbenom spotu prepunom emocija Ana Rucner ima i pjevačke dionice u kojima je pokazala da jednako uspješno ‘pliva’ i u pjevačkim vodama, dok je Ivan Jelić najavio da je spreman svojim jedinstvenim glasovnim mogućnostima osvojiti hrvatsku glazbenu scenu. Uz prepoznatljiv zvuk violončela, spotu su posebnu dimenziju dali i glazbenici iz gudačkog kvarteta koji su svojim instrumentalnim dijelom obogatili i upotpunili pjesmu.

Pjesmu ‘To je bila ljubav’ iz filma ‘Cigani lete u nebo’ Martyna Nersesyana, aranžirao je posebno za ovu priliku Hrvoje Grčević koji je pogodio kako pjesmu prilagoditi Ani Rucner i Ivanu Jeliću, čuvajući njenu izvornu vrijednost i kroz njihove glasove dajući joj jednu posebnost i novu dozu šarma, dok režiju spota potpisuje Dario Godič.

Komentari