Tony Cetinski predstavlja singl ‘Mjesečar’

Tony Cetinski svojoj brojnoj publici poklanja najljepši poklon – novi singl naziva 'Mjesečar' u izdanju HIT Recordsa

U godini kada Tony slavi dvadeset i pet godina svoje karijere, te nakon hitova, ‘Krik’, ‘Žena nad ženama’ i brojnih drugih koji su posljednjih mjeseci ‘pomeli’ radijski eter i top ljestvice diljem regije, pred obožavateljima je nova glazbena poslastica.

“Iznimno sam sretan, a ujedno i zadovoljan kako u finalu zvuči pjesma ‘Mjesečar’. Nadam se da će se svidjeti štovateljima moje glazbe, kao što se meni svidjela na prvo slušanje. Pjesmu ‘Mjesečar’ posvećujem svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose”, rekao je Tony Cetinski o novom singlu.

Glavni ‘krivci’ za ‘Mjesečara’ su iznimna autorica Aleksandra Milutinović koja je napravila glazbu i tekst, a Nikša Bratoš odličan aranžman i produkciju. Dugoočekivani singl ‘Mjesečar’ od danas je službeno u radijskom eteru, a jedno je sigurno, ovo ljeto itekako je u znaku Tonyja Cetinskog.

U utorak 11. kolovoza u pulskoj Areni, Tony će proslaviti dvadeset pet godina svoje uspješne karijere sa svojom vjernom publikom. Tony najavljuje kako će za vrijeme koncerta u pulskoj Areni po prvi put izvesti novi singl te da će zajedno sa svojom publikom i snimiti spot za pjesmu ‘Mjesečar’, koju možete poslušati ovdje!

Komentari