‘Valentinovski’ koncerti u Lijepoj našoj

Vjerujemo kako ste i vi među mnogima koji će ljubav slaviti uz glazbu

Mnogi glazbenici odlučuju se pjevati na Valentinovo, jer ljubav je neiscrpna tema o kojoj svi pjevaju, pišu, pričaju… A ljubav i glazba nerazdvojan su par! Ako i vi planirate sa svojim partnerima slaviti ljubav uz glazbu i to onu koju oboje volite, sigurni smo kako će vam naš popis tih valentinovskih koncerata u Lijepoj našoj, pomoći da odlučiti kako ćete provesti taj dan. A možda čak i da odlučite otputovati u neki drugi grad, kako bi sa svojom voljenom osobom uživali u ljubavnoj glazbenoj priči dragog vam glazbenika.

Damir Kedžo priprema svoj prvi veliki solistički zagrebački koncert, koji će se na Valentinovo održati u Tvornici kulture. Massimo, s kojim smo o tome i razgovarali prvo će 11. veljače pjevati u Osijeku s kolegicom Ninom Badrić, a zatim na samo Valentinovo u Zagrebu u Kući za umjetnost i ljude – Laubi.

foto by Mario Krištofić

Jacques Houdek 14. veljače svojim će glasom i pjesama pjevati za one koji ljubav odluče proslaviti u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Jacques Houdek

Tri dana prije Valentinova, 11. veljače Ivan Zak poželio je napuniti Arenu Zagreb. Baš kao što su to u Varaždinu, u Gradskoj sportskoj dvorani, poželjeli napraviti i Tomislav Bralić i klapa Intrade. Valentinovo u Opatiji sa svojom će publikom slaviti Petar Grašo i to 11. veljače.

Let 3 i Psihomodo pop odlučili su se za posve suprotno, antivalentinovski koncert naziva AntiValentinovo 2, zakazan za 11. veljače u zagrebačkom Domu sportova.

Komentari