Vanna će uz Zagrebačku filharmoniju pjevati u Lisinskom

Vanna, pjevačica koja se okušala i kao članica žirija glazbenog showa 'Zvjezdice', priprema solistički koncert u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski

Pjevačicu koja iza sebe ima dvadeset godina karijere, pet studijskih, dva live albuma te dva Porina, ne treba posebno predstavljati. Vannini koncerti redovito su glazbena priča prepuna osjećaja koja dugo ostaje u pamćenju.

Koncert pred nama, a koji će se održati 20. studenoga u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski ipak je nešto posebno o čemu će se tek pričati. Vanni će se naime na pozornici Lisinskog pridružiti jedan od najpoznatijih orkestara Zagrebačka filharmonija, koja će posebno za ovu prigodu odsvirati cjelokupni koncertni repertoar.

Vanna nikada u svojoj bogatoj karijeri nije priredila solistički nastup uz pratnju ovakvog orkestra, pa će koncert, prigodnog naziva ‘Ispuni mi želju’ biti svojevrsno ostvarenje njezine želje da svojoj publici pruži potpuno novi doživljaj. Njezine pjesme, uključujući i posljednje hitove ‘Lopov’ i ‘Probaj’u izdanju Hit Recordsa i Mediteran filma, tim će povodom dobiti nove aranžmane prilagođene izvedbi velikog simfonijskog orkestra. Spoj jedinstvenog Vanninog glasa i vrhunskog orkestra, najbolja je pozivnica za sve ljubitelje glazbe.

“Ovo će biti moj četvrti samostalni koncert u Velikoj dvorani Vatroslav Lisinski i uvjerena sam najbolji do sada. Osjećam i najavljujem jedinstvenu glazbenu večer kojoj se beskrajno veselim”, istaknula je Vanna.

Orkestrom Zagrebačke filharmonije ravnat će maestro Zdravko Šljivac. Aranžmane za pjesme napravit će mladi, talentirani glazbeni aranžeri; Ante Gelo, Goran Kovačić, Ivan Popeskić, Olja Dešić i Filip Šljivac.

Vanna

.

Komentari