Vannine ‘Suze na kiši’

Nakon nedavne veličanstvene noći i koncerta u Lisinskom uz pratnju Zagrebačke filharmonije kojim je obilježila 25 glazbenog djelovanja, pjevačica koja ima iza sebe sedam albuma te dva Porina, Vanna, predstavlja novu pjesmu

‘Suze na kiši’ naziv su novog singla i video spota jedinstvene Vanne u izdanju Hit Recordsa. Sama pjevačica nije krila zadovoljstvo pjesmom napravljenom u suradnji s još jednim velikanom glazbene scene sa kojim godinama surađuje.

Vanna

“Ante Pecotić autor je s čijim sam pjesmama postigla najviše uspjeha u solo karijeri. Sjetimo se samo nekih od njih; ‘Ispod istog neba’, ‘Daj mi jedan dobar razlog’, ‘Kao da me nema’, ‘Ako je vrijedilo išta’, ‘Ne govori sve na glas’… Naša suradnja traje od mojeg prvog samostalnog albuma 1998. i vjerujem kako ćemo i s najnovijim singlom ‘Suze na kiši’ doprijeti do slušatelja uspješno kao i mnogo puta do sada”, kazala je Vanna.

Vanna

“Atmosfera je na snimanju bila jako opuštena i zabavna, što se vjerujem i vidi. Fotografije je snimao Šime Eškinja, pa se u spotu vidi i cijela naša ekipa. Za spot su zaslužni Dino Senčar koji je snimao i moj prošli videospot za pjesmu ‘Probaj’, ali ga je ovaj put sam cijelog završio, kao i moji ostali suradnici Sanja Agić (make up), Renata Grčić (styling), frizerski salon Ruža Kerastase i Martina Butorac i njen M’art (nails). Hvala svima i veselim se”, dodala je glazbenica.

S druge strane, čovjek zaslužan za odličan tekst, glazbu, aranžman i produkciju, Ante Pecotić, ‘Suze na kiši’ izdvaja kao jednu od posebnih pjesama.

Vanna

“S Vannom sam snimio velik broj pjesama u njezinoj samostalnoj karijeri. Neke od njih meni osobno drage nisu postigle uspjeh kakav sam očekivao, dok su neke postigle i više od očekivanog. Iskreno vjerujem kako smo u novom singlu ‘Suze na kiši’ pomirili i jedno i drugo, jer mi je pjesma jedna od dražih autorskih skladbi, a istovremeno očekujem kako će postići veliku uspjeh u eteru i naravno kod slušatelja”, kazao je Pecotić.

U nastavku poslušajte pjesmu i pogledajte spot:

Komentari