Video izdanje pjesme ‘Mjesečar’ Tonyja Cetinskog

Izvedba pjesme 'Mjesečar' na koncertu u Puli kojim je proslavio 25 godina karijere, Tonyju Cetinskom poslužila je kao spot za tu pjesmu

Tony Cetinski objavio je spot za pjesmu ‘Mjesečar’ koji je sniman za vrijeme velikog koncerta u pulskoj Areni prošlog mjeseca, a kojim je Tony proslavio 25 godina uspješne glazbene karijere. Kako je na pulskom spektaklu vladala odlična atmosfera od prve do posljednje minute, Tony je odlučio da se na još jedan način zahvali svojoj publici, tako da je izvedba pjesme ‘Mjesečar’ postala spot.

Uoči premijere singla, prije dva mjeseca, Tony je izjavio da je iznimno sretan, a ujedno i zadovoljan kako u finalu zvuči pjesma ‘Mjesečar’, a posvećuje je svim mjesečarima i njihovim boljim polovicama koje to stojećki podnose – rekao je Tony Cetinski.

Glavni ‘krivci’ za ‘Mjesečara’ su iznimna autorica Aleksandra Milutinović koja je napravila glazbu i tekst, a Nikša Bratoš odličan aranžman i produkciju, a u izdanju Hit recordsa. Režiju spota potpisuje Dalibor Sokolić, a scenarij Tony Cetinski. Za vrijeme izvedbe Tony je odjenuo simpatičnu pidžamu, dok je među publikom bio ogroman rekvizit mjeseca koji je uspio ‘obići’ cijelu pulsku Arenu.

U nastavku pogledajte:

Komentari