‘Vrijeme sunca’ funky singl Gine Victorije Damjanović

Mlada glazbenica, Gina Victoria Damjanović, snimila je funky pjesmu 'Vrijeme sunca', koja već nakon prvih taktova mami na pjevušenje i ples

“Vrijeme sunca, u ritmu ljeta plešu sjene za tebe i mene…”, samo je dio refrena pjesme ‘Vrijeme sunca’ koja će, nada se pjevačica Gina Victoria Damjanović, slušatelje osvojiti na prvu. Riječ je o njezinom funky singlu.

Temperamentna, simpatična i odlučna Gina opjevala je ljetnu ljubav i zadivila svojim glasovnim mogućnostima.

“Pjesma je nastala iz gušta, jako sam njome zadovoljna, pogotovo jer je ljetna, ritmična, funky, a taj glazbeni žanr jako volim iako se ne želim svrstavati niti u jedan žanr posebno. Rado pjevam balade, pop, soul, r’n’b, ni rock mi nije stran. Sve što u meni budi emociju i inspirira me smatram dobrom glazbom. Nadam se da će slušatelji lijepo prihvatiti ‘Vrijeme sunca’, pjevušiti je i plesati uz njene taktove”, ispričala je 22-godišnja Gina Victoria Damjanović, koja je za ovu pjesmu snimila i spot.

“Što se spota tiče, znala sam što želim i kontaktirala dugogodišnjeg prijatelja, mladog redatelja Roka Birimišu te mu predstavila scenarij i ideju. Posebno mi je drago to što se u njemu pojavljuju moji prijatelji, glazbenici i plesači tako da je energija koju sam htjela da se osjeti potpuno iskrena i pozitivna. Sjajno smo se zabavljali snimajući spot, a to je jako važno kada radiš nešto vezano uz glazbu jer je ona zabavna. Vjerujem da će se ljudima svidjeti pjesma i spot”, rekla je Gina.

Singl je izdao Aquarius Records, a tekst za pjesmu ‘Vrijeme sunca’ napisala je, uz Roberta Domitrovića, sama Gina Victoria. Glazbu također supotpisuje s Mihaelom Kvorkom, dok je za aranžman i produkciju pjesme zaslužan Filip Gjud.

Ova mlada pjevačica glazbom se bavi, kako kaže, oduvijek. Živi je od jutra do mraka, piše stihove, igra se notama i pjevuši gotovo uvijek.

Gina Victoria nije potpuno novo lice na hrvatskoj glazbenoj sceni. Prije nešto više od godine dana izdala je svoj prvi singl, baladu ‘Tko si zapravo ti?’, često nastupa u hrvatskim glazbenim klubovima i jedna je od izvođačica u projektu ‘Ladies’.

Preporučujemo

Komentari