Zabava na Rujanfestu!

Jedna od najposjećenijih manifestacija, popularni RujanFest, ove godine priprema spektakularnu zabavu

Već tradicionalno druženje u neposrednoj blizini West Gate trgovačkog centra, svojim koncertom uveličat će 23. rujna Jelena Rozga i Maja Šuput. Svi posjetitelji i obožavatelji popularnih pjevačica imati će priliku zapjevati njihove najveće uspješnice.

Dok će Jelena publiku rasplesati uz aktualne hitove ”Nasljednik” i ”Udajem se” te nešto starije kao što su ”Kraljica” i ”Tsunami”, Maja će dodatno zagrijati atmosferu svojim pjesmama, poput ”Ne lomi mi srce”, ”Lopove”, ”Djevojačko veče” i ”Amnezija”. Nema sumnje kako će Jelena i Maja oduševiti sve prisutne, kako glasom, tako i stasom. Osim publike, koncert željno iščekuju obje pjevačice, a Jelena je poručila: ‘Jako se veselim što ću i ove godine biti s vama! Nastup na Rujanfestu uvijek nosi neku posebnu draž, bit će to večer za pamćenje’.

Za ovaj glazbeni događaj, koji iz godine u godinu broji sve više posjetitelja željnih vrhunskog provoda, idealna pozivnica upravo je dobitna ženska kombinacija ovih prelijepih dama. Kao i do sada i ove je godine osiguran besplatan prijevoz za posjetitelje, odnosno besplatni autobusi. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan do 19:00 sati, dok će se nakon 19:00 sati ulaznica naplaćivati 25 kuna. Ne propustite jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, mnogobrojne gastro delicije i provedite nezaboravnu večer uz svoje prijatelje i omiljene zabavljače.

Komentari