Zborska obrada ‘Tanga’ grupe Vatra

Ivan Dečak oduševljen je obradom pjesme 'Tango' za koju je Vatra osvojila Porin u kategoriji pjesme godine

Zadarska sveučilišna a cappella grupa A.K.A. Crescendo objavila je obradu poznate pjesme ‘Tango’ grupe Vatra koja je ove godine osvojila četiri Porina, među kojima je i onaj za pjesmu godine. A.K.A. Crescendo se u spotu okušao u a cappella koreografijama koje su specifične za američke grupe tog žanra.

Ubrzo po objavljivanju video uratka stižu reakcije i od grupe Vatra i samog Ivana Dečaka. Naime, Vatra je na svojoj facebook stranici podijelila ovu obradu, a Ivan Dečak je tom prigodom poručio članovima grupe: “Sad se slobodno možete vratiti učenju za vaše ispite, jer ako mene pitate ovo je uistinu više od obične obrade pjesme. Lijepo je čuti vlastitu pjesmu u nekom drugom ruhu i shvatiti da su krojači odradili vrhunski posao! Bravo ekipa iz A.K.A. Crescendo-a, samo tako i dalje iz srca i iskreno!”.

Producent je Jere Šešelja, a za video je zaslužna Marta Soljačić. U spotu se grupi pridružila i mlada plesačica Marta Huber. Za aranžman su zaslužni članovi A.K.A. Crescenda: Matea Biloglav, Nikolina Brala, Josipa Kolega, Filip Panza i Šime Mračić.

Komentari