‘Comedy Magic Show’ Luke Vidovića u Kerempuhu

Uz odlične mađioničarske trikove, predstava Luke Vidovića obiluje humorom, vrhunskom zabavom i zanimljivim duhovitim komentarima

Nakon pune četiri godine najbolji hrvatski mađioničar Luka Vidović vraća se na daske Kazališta Kerempuh, te će 30. studenoga u 20 sati svojom predstavom ‘Comedy Magic Show’ ponovo donijeti čari iluzije u srce metropole. Tako će scena Kerempuha biti središte Lukinih nevjerojatnih trikova, koje će obogatiti opuštena doza smijeha, odlične zabave, pozitivne energije, a sve spojeno u savršenu kombinaciju mađioničarstva i stand-up komedije.

Luka Vidović za Kerempuh je pripremio svoj najbolji program, u kojem izvodi trikove ‘dopuštene’ samo najboljim iluzionistima na svijetu ‒ od velike iluzije do onih najsitnijih trikova u interakciji s publikom, što će svakom sudioniku oduzeti dah i ovu predstavu učiniti posebnijom od drugih. Publika u ovoj predstavi nije pasivan promatrač, već aktivni sudionik, što je i dodatna pozivnica svima koji sumnjaju u mogućnosti mađioničarskih trikova.

Ovom predstavom Luka Vidović želi pokazati da dobar mađioničar mora biti i dobar komičar ali i vrlo dobar glumac koji se odlično snalazi na sceni, podjednako dobro balansirajući između svog nastupa i interakcije s publikom.

Nakon vrlo uspješnog ‘Magic Act Showa’, koji je odigran preko 300 puta, a u kojem je Luka Vidović zajedno s Reneom Bitorajcem i Tarikom Filipovićem bio jedan od autora, ovo je njegova druga velika autorska predstava. Stoga ne propustite ‘Comedy Magic Show’ i provjerite zašto Luku Vidovića angažiraju vodeće svjetske kompanije te poznate svjetske ličnosti poput Princa Alberta i mnogih drugih.

A uz Luku imat ćete priliku uživati i u njegovim specijalnim gošćama ‒ seksi plesačicama odličnog i kvalitetnog plesnog studija Escape ‒ te nastupu odličnog stand-up komičara Gorana Vugrinca Goca, koji će na humorističan način pripremiti publiku za nezaboravan Lukin nastup.

Komentari