Multiadaptivna predstava u pokretu Sanje Milardović i Petra Cvirna

Nagrađivani glumci Sanja Milardović i Petar Cvirn, u zajedničkoj su režiji i izvedbi napravili su dječju predstavu 'Šumastikus'

U Zagrebačkom plesnom centru spremaju se brojne novosti u nadolazećem razdoblju. Naime, Petar Cvirn i Sanja Milardović udružili su snage kako bi sve započelo u najboljem mogućem raspoloženju. Područje dječjeg kazališta im nije strano, a iza sebe imaju niz institucionalnih i vaninstitucionalnih projekata vezanih uz najmlađe.

‘Šumastikus’ je predstava o Rozi i Drašku, dva naizgled potpuno različita djeteta, ali i karaktera, koja se zajedno nađu izgubljeni u šumi i ovise samo jedno o drugome. Povremene svađe, zajednička otkrića i pokušaji preživljavanja u prirodi prožeti čarobnim pričama lektirnih naslova kao što je ‘Šuma Striborova’, čine ovu predstavu magičnim mjestom protagonista, a time i zanimljivim i uzbudljivim doživljajem za našu publiku.

‘Predstava ‘Šumastikus’ je multiadaptivna predstava u pokretu, zamišljena da se igra u šumama gdje je, uostalom, smještena radnja. Ipak, zbog veće pristupačnosti ona dolazi i u prostore vrtića i škola te u prostore na otvorenom. Osim toga, predstava ima već ugovorene prve dvije turneje u Njemačkoj, u ožujku i svibnju’, kazao nam je Petar Cvirn te nadodao kako su mu projekti za djecu ‘izuzetno dragi jer su djeca najiskrenija publika’.

Radovi Sanje Milardović i Petra Cvirna nikad ne prođu nezapaženo o čemu svjedoče brojne nagrade koje su dobili u svojim bogatim karijerama.

Komentari