Stand-up nastupi i humoristične predstave na Špancirfestu

Ljubitelji smijeha i satiričkog pogleda na društvo doći će na svoje od 22. do 25. kolovoza na osamnaestom izdanju Špancirfesta gdje će moći uživati u predstavama i nastupima poznatih hrvatskih glumaca i komičara

Zijah Sokolović, ekipa iz Studija smijeha, postava kazališta Merlin i Branko Đurić Đuro stat će na pozornicu Croatia osiguranje u Vili Bedeković i nasmijati prisutne do suza svojim promišljanjem o svijetu koji ih okružuje.

Branko Đurić_ĐUROLOGIJA

Prva predstava na rasporedu je u ponedjeljak, 22. kolovoza, a potpisuje je jedan od najvećih majstora monodrama, Zijah Sokolović. Njegove ‘Međuigre 0-24’, u kojima se ovaj zanimljivi glumac pojavljuje u ulozi autora, redatelja i izvođača, na književno-kritički- satirički način komentiraju aktualne političke događaje i društveno stanje. Predstava je premijerno prikazana u Satiričnom kazalištu Kerempuh, a oni koji nisu bili u mogućnosti pogledati je dosad, imat će priliku to učiniti na Iskusni komičari Studija Smijeha zauzet će pozornicu u utorak, 23. kolovoza i pretvoriti Vilu Bedeković u  jedinstveno mjesto zabave, smijeha i edukacije za sve generacije. Svakodnevicu i ponekad stresne životne situacije s kojima se ljudi susreću iz dana u dan na humorističan način predstavit će komičari najzabavnijeg studija u Hrvatskoj – Aleksandar Curać Šarić, Marina Orsag, Tin Sedlar i drugi koji će oduševiti posjetitelje.

Zijah A Sokolović

Predstava ‘Don Quijote’ u izvedbi Kazališta Merlin, prikazuje poznate avanture Don Quijotea poput sukoba sa strašnim orijašem koji je ustvari poljski miš, bitku s krdom ovaca te onu najpoznatiju, bitku s vjetrenjačama, uklopljene u realistični okvir. Predstava je prilagođena mlađim i starijim posjetiteljima, a na rasporedu je u srijedu, 24. kolovoza.

Izvanserijski talent i neponovljivi smisao za humor na varaždinskim daskama koje život znače pokazat će i Branko Đurić Đuro sa svojim stand-up nastupom ‘Đurologija’ koji je na rasporedu u četvrtak, 25.
kolovoza. U ovom jedinstvenom showu Đurić kroz humoristične skečeve predstavlja svoje kolege i prijatelje, pružajući priliku publici da doživi svoje glumačke i glazbene idole kroz drugačiju prizmu.

Komentari