Frakturina blagdanska knjižara puna darova!

Ovog Božića uz svaku kupovinu u Frakturinoj web-knjižari dobit ćete na dar bookmark kalendar, a za kupovinu iznad 300 kuna pod bor vam stiže i poklon-knjiga iznenađenja

Ako želite pronaći savršene božićne poklone i najljepše blagdanske trenutke provesti uz svoje najdraže pisce, knjige i njihove junake, svakako zavirite u Frakturinu blagdansku web-knjižaru na www.fraktura.hr!

bozicna-akcija-2016_banner-za-newsletter

Knjige s poklonima možete kupiti do 9. siječnja u Frakturinoj blagdanskoj web-knjižari, naručiti mobitelom na *335 ili e-poštom na prodaja@fraktura.hr. A da i godinu privedete kraju uz najbolju literaturu i druženja s omiljenim autorima, Fraktura vas poziva i na dva književna događanja u prosincu: u ponedjeljak 12. prosinca u 19 sati u Zagrebačkom kazalištu mladih proslavljena spisateljica Slavenka Drakulić predstavlja novi roman ‘Mileva Einstein, teorija tuge’, treći iz niza biografskih romana o talentiranim ženama i njihovim odnosima sa znamenitim muškarcima, a u petak 16. prosinca u 17 sati u kazalištu Gavella Enes Kišević, jedan od najpoznatijih i najpopularnijih pjesnika s ovih prostora, predstavlja nedavno objavljenu knjigu izabranih pjesama Jutarnji mrak.

Komentari