Novi Profilov naslov autorice svjetskih bestelera

Prvi Profilov naslov u drugoj polovici godine je 'Godina u kojoj sam te upoznala', dobitnik nagrade za najbolji popularni irski roman godine, autorice Ceclije Ahern

Kad je Jasmine izgubila posao, činilo joj se kao da je izgubila — sve. Njezin se život vrtio oko posla i voljene sestre Heather. Odjednom njezina kuća i vrt koji je jedva uočavala te susjedi, koje tek treba upoznati, postaju njezin svijet. Jer otkaz je tek početak za Jasmine. U godini koja je pred njom, ona uči o sebi i drugim ljudima više no što je ikad sanjala da hoće. Ponekad se prijateljstva sklapaju na najmanje očekivanim mjestima.

‘Godina u kojoj sam te upoznala’ topla je, ljupka, inspirativna, nadasve romantična i pozitivna priča iznimno talentirane autorice kojoj svaki objavljeni roman dospije na vrhove top-ljestvica diljem svijeta.

Cecelia Ahern autorica je bestselera koji su prevedeni na više od 45 jezika, a knjige su joj prodane u više od 25 milijuna primjeraka. Prema romanima ‘P. S. Volim te’ i ‘Na kraju duge’ snimljeni su i hit-filmovi.

Cecelia Ahern
Cecelia Ahern

Roman ‘Godina u kojoj sam te upoznala’ u proadji je po cijeni od 79,00 kuna.

Komentari