Druga sezona uzbudljive kriminalističke serije ‘Osumnjičeni’

Od 4. svibnja na programu Doma TV prikazuju se novi nastavci druge sezone nagrađivane kriminalističke serije 'Osumnjičeni'

Iz pera hvaljenog scenarista, producenta i redatelja J. J. Abramsa (‘Zvjezdane staze’, ‘Na rubu’, ‘Izgubljeni’, ‘Alias’) i izvršnog producenta i scenarista Jonathana Nolana (‘Vitez tame’) stiže druga sezona intrigantne kriminalističke dramske serije smještene u New Yorku sa svim složenim elementima pravde – policajcima, kriminalcima i korupcijom.

'Osumnjičeni'

U središtu ove akcijsko-dramske serije nalazi se bivši agent CIA-e John Reese (Caviezel) koji se smatra mrtvim. On se udružuje s tajanstvenim milijarderom Finchom (Emerson) kako bi spriječio nasilne zločine. Reese je obučen za tajne operacije, što se sviđa Finchu, genijalnom programeru koji je stvorio program zvan ‘Stroj’. Program raspoznavanjem uzoraka identificira buduće počinitelje nasilnih zločine. Upadanjem u sveprisutni sustav nadzora koji pokriva cijeli grad, ovaj dvojac radi s one strane zakona te kombinirajući Reeseove vještine stečene na tajnim zadacima i Finchovu tehnološku nadmoć i neograničeno bogatstvo, otkrivaju osumnjičene i sprečavaju zločine. Reeseova aktivnost privlači pozornost NYPD-a, uključujući detektivku Carter (Henson) iz odjela za ubojstva koja se strogo drži pravila i Lionela Fusca (Chapman), kompromitiranog policajca koji je nevoljko započeo kao Reeseov pijun, ali sada gleda na njihovu misiju kao na svoju priliku za iskupljenje. S beskrajnim nizom zločina koje treba istražiti, Reese i Finch otkrivaju da prava osoba s pravim informacijama u pravo vrijeme može sve promijeniti.

Foto: Press

Komentari