Hit serija ‘Nova djevojka’ ruši rekorde gledanosti

Prva epizoda pete sezone serije 'Nova djevojka' američke producentice i scenaristice Elizabeth Meriwether ('Oliver Parker!', 'No Strings Attached'), premijerno je prikazana 22. lipnja, a gledatelji je nadalje mogu pratiti svake srijede u 22:00 h na FOXlife kanalu

Humoristična serija o grupi prijatelja u ranim tridesetima koji se na različite načine nose sa slatkim brigama svojih ljubavnih života i problemima oko karijere, osvojila je publiku diljem svijeta. Glavnu ulogu ima pjevačica, glumica i producentica Zooey Deschanel (‘Elf’, ‘The New Guy’), koja u seriji glumi vedru i veselu učiteljicu Jessicu Day.

Nakon što je počela sa emitiranjem prve sezone, kritičari su seriju ‘Nova djevojka’ proglasili najuzbudljivijom novom serijom, a glavni glumci su proglašeni ‘najboljim glumačkim debitantima’. Serija ‘Nova djevojka’ bila je nominirana za nekoliko televizijskih nagrada poput Zlatnog globusa, te čak pet puta za nagradu Emmy i to samo u prvoj sezoni. Tijekom dosadašnjeg emitiranja, serija je osvojila ukupno 11 nagrada i 71 nominaciju. Zooey je 2012. godine osvojila laskavu titulu najbolje glumice u humorističnoj seriji dobivši nagradu ‘Critics Choice Television Awards’ čime je pobijedila Amy Poehler, Lenu Dunham i Juliu Louis-Dreyfus, najpoznatiju po svojoj ulozi Elaine iz kultne serije ‘Seinfeld’. Zoey je osvojila i nagradu ‘TV Guide Awards’ za omiljenu glumicu. Uz nju, ‘Gold Derby’ nagradu za najboljeg glavnog glumca osvojio je Jake Johnson za ulogu uvijek namrštenog i pomalo lijenog Nicka Millera. Osim glavnih glumaca, nagrade su osvojili i sporedni glumci, točnije Max Greenfield koji u seriji glumi miljenika žena – Schmidta, te Hannah Simone kao Cece Parekh, Jessicina najbolja prijateljica od djetinjstva.

New Girl 1980rev1_1986M-1958L_LY

Četvrta sezona serije nominirana je za iznimno televizijsko postignuće u kategoriji humoristične serije, te potaknuta tim uspjehom, peta sezona donosi još više uzbudljivih ljubavnih priča i urnebesnih dogodovština, a proslavit će se i jubilarna stota epizoda. Vjenčanje Schmidta i Cece unijeti će novo uzbuđenje, ali donijeti i probleme cijeloj družini. Dobre odnose među likovima poremetiti će dolazak
atraktivne Reagan (Megan Fox) koja je u prošlosti imala posebnu vezu sa nekim od prijatelja.

U glavnim ulogama: Zooey Deschanel kao Jessica Day, Jake Johnson kao Nicholas Miller, Max Greenfield kao Schmidt, Lamorne Morris kao Winston Bishop i Damon Wayans kao Coach.

Komentari