Kyleova potraga za odgovorima nastavlja se u drugoj epizodi ‘Outcasta’

Drugu epizodu nove serije 'Outcast' možete pogledati u ponedjeljak 13. lipnja u 23:00 h na FOX kanalu

Nova uzbudljiva serija ‘Outcast’ čija je prva epizoda premijerno prikazana 6. lipnja na FOX kanalu, oduševila je gledatelje diljem svijeta! Ova dugoiščekivana serija nastala je suradnjom poznatog producenta Roberta Kirkmana, tvorca ‘Živih mrtvaca’ i produkcije FOX International Studios. Kirkman je ujedno i izvršni producent serije uz velika imena poput: Chrisa Blacka, Davida Alperta (‘Živi mrtvaci’), Sharon Tal Yguado i Sue Naegle.

‘Outcast’ se tako pridružio ostalim FOX – ovim uspješnicama poput: ‘Živih mrtvaca’ i serije ‘Wayward Pines-a’ koje su istovremeno premijerno prikazane u više od 125 zemalja diljem svijeta. FOX Network Group je povodom premijere serije ‘Outcast’, osmislio jedinstveni globalni projekt Outcast Art, u kojemu je sudjelovao i Zagreb. U sklopu tog projekta oslikavali su se murali kadrovima iz serije ‘Outcast’ u još 11 svjetskih gradova poput Londona, Stockholma, Sofije, Istanbula, Berlina, Singapura,
Džakarte, Kuala Lumpura, Manile, Napulja i Sydneyja, a Zagrebu je pripala čast oslikati početnu scenu. Mural koji se nalazi u zagrebačkom Studentskom centru, oslikao je poznati grafiter i street artist Slaven Kosanović Lunar, a samo oslikavanje murala trajalo je puna dva dana.

Glavnu ulogu u seriji ‘Outcast’ igra Patrick Fugit (‘Nestala’) koji će u seriji utjeloviti lik Kylea Barnesa – mladića iz Zapadne Virdžinije koji je opsjednut demonima od najranijeg djetinjstva. Kyle bježi iz grada kako bi spasio svoju obitelj od zla, ali nesretni događaji koji su ga pratili čitav život ostavili su traga ne samo na njemu, već na cijeloj njegovoj obitelji. Otuđen i ostavljen od svih, Kyle pomoć traži kod velečasnog Andersona (Philip Glenister). Novi slučaj opsjednutosti dječaka Joshue Austina (Gabriel Bateman), podsjetit će Kylea na vlastitu prošlost, te će učiniti sve kako bi zajedno sa velečasnim Andersonom pomogao dječaku.

U drugoj epizodi koja će biti prikazana 13. lipnja u 23:00 h na FOX kanalu, Kyle polako počinje shvaćati da je on ključna osoba koja bi maleni gradić Rome i njegove stanovnike mogla osloboditi opsjednutosti. Vrativši se ponovno u rodni kraj, sustižu ga bolna sjećanja na tragične događaje iz djetinjstva. Sjećanja na majku otvorit će stare rane i pobuditi u Kyleu nova pitanja o tome što se zapravo dogodilo njegovoj majci…

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Gabriel Bateman kao Joshua Austin, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg E.Cathey kao Chief Giles, David Denman kao Mark Holter i Camden Flowers kao HollyHolter.

Komentari