Maja Šuput briljirala kao Robin Thicke

U trećoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnijela Maja Šuput

Najbolji nastup i najbolju transformaciju, u trećoj epizodi, imala je Maje Šuput. Uz bodove žirija i kolega kandidata, Maja je odnijela svoju prvu pobjedu u showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’ transformirajući se u pjevača Robina Thickea, a za udrugu kojoj će Nova TV donirati 10 tisuća kuna u njezino ime, odabrala je Udrugu Srce.

c

Prvi nastup oduševio je publiku u studiju i pred malim ekranima. Naime, oduševljenje je bilo ogromno kada je Saša Lozar u srebrnom kostimu stupio na pozornicu kao Jelena Rozga i otpjevao njezinu hit pjesmu ‘Nirvana’.

Saša Lozar

Ivana Šarića ovaj pua gledali smo u liku Boba Marleya. Renata Sabljak utjelovila je glazbenu divu Whitney Houston. S pjesmom ‘I wanna dance with somebody’ ostavila je žiri bez teksta.

Ivan Šarić

Za prekrasnu zabavu, član žirija Đuro Đurić zahvalio je Ivani Marić koja se transformirala u Gwen Stefani, a Davor Gobac, koji je bio pridruženi član žirija, ustanovio je da je bolja od Gwen.

Ivana Marić

S legendarnom ljubavnom pjesmom iz filma Titanik nastupio je Luka Bulić s licem još jedne glazbene dive, Celine Dion, dok se Maja Posavec transformirala u frontmena grupe Hladno pivo Milu Kekina.

Maja Posavec

Nastup Dušana Bućana proglašen je najslađim, a utjelovio je pjevačicu Meghan Trainor s pjesmom ‘All about that bass’.

Dušan Bućan

Sljedećeg tjedna kandidate očekuju novi izazovi. Vidjet ćemo kako će izgledati transformacija Ivana Šarića u Grace Jones, Saše Lozara u Taylor Swift, Renate Sabljak u Tošu Proeskog, Ivane Marić u Chaka Khan. Svakako će biti zanimljivo vidjeti Maju Šuput u liku Šabana Bajramovića, a Dušana Bućana kao Shaggyja. Luka Bulić nastupit će kao pjevač legendarne grupe AC/DC, a Maju Posavec ćemo gledati u sastavu grupe AQUA.

Komentari