Nastavak serije ‘Sanjiva dolina’

Drugi dio treće sezone serije 'Sanjiva dolina' na FOX kanalu od 11. lipnja, subotom u 20:00 h

Regionalna premijera prve epizode drugog dijela treće sezone bit će prikazana 11. lipnja, a nadalje će biti prikazana svake subote u 20:00 h na FOX kanalu. Nove epizode su i ovoga puta pune akcije i misterioznih spletki koje će zadesiti malo selo Sanjiva Dolina, u New Yorku.

Detektivsko-avanturistička dramska serij donosi nam nove likove i njihove susrete s nadnaravnim događajima. Prema poznatom suvremenom verzija klasiku Washingtona Irvinga, legendarni vojnik i špijun vojske Georgea Washingtona, Ichabod Crane (Tom Mison), svoj život je izgubio u bitci protiv Bezglavog jahača. Sada, nakon 230 godina Ichabod ustaje iz mrtvih, ali nepoznate sile oživljavaju i Bezglavog jahača. Ichabod će se udružiti sa poručnicom policijske postaje Abbie Mills (Nicole Beharie) kako bi stao na kraj zločinima i strahu koji sije Bezglavi jahač.

SH_305SleepyHollow-ResurrectionRemains_scene21_328

U prve dvije sezone, ovaj naizgled nespojivi dvojac slijedi tragove kroz cijelu povijest kako bi uspio spriječiti apokalipsu i spasiti svijet od demona i ostalih mističnih stvorenja.

Drugi dio treće sezona donosi uzbudljiv preokret i spoj modernog svijeta sa tajnama Sanjive Doline. U specijalu serije pod nazivom „Kosti“, moderan svijet forenzičara spojit će se sa svijetom misterije iz ‘Sanjive doline’. Susret sa poznatim forenzičarima i njihovim metodama u otkrivanju zločina donose
poptuno novu atmosferu u seriju u kojoj će Brennan i njen tim istraživati 200 godina staro i bezglavo tijelo. Suradnja dva tima neće teći glatko, tako da sve ljubitelje serije očekuje dinamična i uzbudljiva sezona u kojoj će moći uživati u spajanju fantastične naravi ‘Sanjive doline’ i snage moderne forenzike ‘Kostiju’.

U glavnim ulogama: Tom Mison kao Ichabod Crane, Nicole Beharie kao Abbie Mills, Lyndie Greenwood kao Jenny Mills, Nikki Reed kao Betsy Ross, Shannyn Sossamon kao Pandora, Zach Appelman kao Joe Corbin i Lance Gross kao specijalni agent Daniel Reynolds.

Komentari