Nova postava urnebesno zabavnog showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’

Poznata su imena osmero natjecatelja koji će se natjecati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'

Hit show koji je rušio rekorde gledanosti s prvom sezonom ponovno će zabavljati gledatelje Nove TV od ove jeseni, a transformacija će se u novim nastavcima showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ prihvatiti osmero novih natjecatelja. Produkcija showa potvrđuje da su Luka Bulić, Saša Lozar, Maja Posavec, Ivana Marić, Maja Šuput, Renata Sabljak, Dušan Bućan i Ivan Šarić nova postava urnebesno zabavnog i iznimno popularnog showa.

‘Tvoje lice zvuči poznato’ show je po kojem ćemo definitivno pamtiti prošlu godinu – svaku epizodu popularnog showa u prosjeku je pratilo više od milijun gledatelja, čak 52 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, te je s ovim rezultatima ova emisija ponosno stala na tron zabavnog programa.

Popularni plesno pjevački licencni show dolazi iz kreativne radionice Endemola, jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća na svijetu, a oduševio je gledatelje ne samo u Hrvatskoj već i diljem svijeta.

Produkcija Nove TV najavljuje još zabavniju novu sezonu s vrhunskim zabavljačima koji će se i ove godine kao natjecatelji showa boriti zadiviti žiri svojim transformacija i to sve u humanitarne svrhe jer će svakom svojom pobjedom osigurati novčane donacije za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Komentari