Nova serija prema romanu Stephena Kinga oduševila fanove!

U ponedjeljak 25.travnja u 22:00 h očekuje nas treća i jedna od najhvaljenijih epizoda serije '11.22.63.'

FOX je 11. travnja započeo s prikazivanjem serije ‘11.22.63’, baziranoj na istoimenoj knjizi poznatog pisca horor i SF priča – Stephena Kinga koja je ekranizirana u devet epizoda. Izvršni producent serije je poznati redatelj znanstvene fantastike – J.J. Abrams. Jedan od producenata je i sam Stephen King koji uz Bridget Carpenter i Bryana Burka te televizijsku kuću Warner Bros, sudjeluje u produkciji serije. Prve dvije epizode režirao je dobitnik Oscara – Kevin MacDonald (Posljednji škotski kralj, U vrtlogu igre).

Serija je okupila nevjerojatnu ekipu glumaca, koji će utjeloviti poznate likove Kingova romana. Glavnu ulogu odigrat će hollywoodski glumac i dobitnik Zlatnog globusa – James. U seriji igra ulogu nedavno razvedenog, srednjoškolskog profesora engleskog jezika – Jakea Eppinga, čiji će monoton život promijeniti prijatelj Al Templeton (dobitnik Ocara i Zlatnog globusa) Chris Cooper. Priznavši Jakeu da umire od raka, zamolio ga je da nastavi njegovu misiju, koju je dugo čuvao u tajnosti…

U prvim epizodama vidjeli smo Jakeovo putovanje u prošlost gdje pokušava istražiti i spriječiti ubojicu J.F.K.-a u njegovom naumu. Treća epizoda iznenadit će nas Jakeovom spoznajom o tome kako Lee Harvey Oswald nije jedina prijetnja i mogući ubojica bivšeg predsjednika! Jake se tako trajno nastanjuje u Dallasu u vrijeme 60tih godina prošlog stoljeća, i tražeći novog potencijalnog ubojicu upoznaje mračne dijelove Dallasa. Ponovno susreće i Sadie, ljupku knjižničarku koja će njegov boravak u prošlosti učiniti najljepšim periodom u njegovom životu.

Prateći Oswalda koji se upravo vratio iz Rusije, Jake će polako početi shvaćati da se prošlost ne može promijeniti tako lako. Epizoda će nam pokazati mračnu i nepredvidljivu stranu američkog sna i Jakeovo suočavanje sa činjenicama o prošlosti zemlje u kojoj živi. Ili je živio.

U glavnim ulogama: James Franco kao Jake Epping, Sarah Gadon kao Sadie Dunhill, Daniel Webber kao Lee Harvey Oswald i Chris Cooper kao Al Templeton

Komentari