Prve transformacije nove sezone showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’

Dušan Bućan, Saša Lozar, Ivana Marić, Maja Šuput, Luka Bulić, Ivan Šarić, Maja Posavec i Renata Sabljak započinju natjecanje u zabavnom showu Nove Tv, 'Tvoje lice zvuči poznato'

Ove nedjelje najzabavniji show ‘Tvoje lice zvuči poznato’ vraća se ponovno u domove gledatelja Nove TV. Druga sezona zabavno-glazbenog spektakla koji je rušio rekorde gledanosti donosi još više smijeha, zabave i nevjerojatne transformacije. Pravila su već svima dobro poznata – natjecatelji će na fotoruletu dobiti neku glazbenu ikonu, a njihov jedini zadatak jest što bolje ju utjeloviti.

Kandidati druge sezone nestrpljivo čekaju svoj prvi nastup. Prva epizoda donosi nam nevjerojatne transformacije Dušana Bućana u Madonnu, Saše Lozara u Maju Blagdan, Luke Bulića u pjevača grupe Bee Gees. Publiku na noge u studiju će podignuti i izvedba Maje Posavec koja će utjeloviti Sanju Doležal te Renata Sabljak kao Jessie J.

“Osjećam se dobro, uzbuđeno i mislim da će biti jako zanimljivo. Izbrijavat će me i blajhat će me i sve i zato se radujem ovom showu, jer imaš priliku napravit nešto što da napraviš u normalnoj situaciji bi bilo: zašto to radiš?”, podijelio je natjecatelj Ivan Šarić svoje dojmove prije početka showa, kojega ćemo vidjeti u ulozi Anastacije u prvoj epizodi te istaknuo kako nije ni pjevač, a ni kako sam kaže – neki plesač, pa pretpostavlja da će mu sve biti zahtjevno.
Naspram njega, natjecateljica Maja Šuput ne može dočekati da zapjeva i zapleše na pozornici kao Bruno Mars: “Mislim da ovo moje sudjelovanje ove sezone govori sve. Znači, da ne vjerujem da je to najbolje i najzabavnije što televizija nudi, ne bih tu sad sjedila. Dat ću sve od sebe da nasmijem publiku! Najviše od svega me vesele promjene spola, da ja vidim sebe kako izgledam kao muško!”.
Ivana Marić također je euforična zbog svog prvog nastupa u showu. “Pobrinut ću se da koga god da dobijem da bude što uvjerljivije i što zabavnije”, kazala je Ivana koju ćemo imati priliku vidjeti kao pjevače legendarne grupe Bijelo dugme, Alena Islamovića.

“Opraštam se od vas i krećem na ovo nimalo lako putovanje!”, poručio je Luka Bulić prije odlaska u slavni lift.

Madonna, Bee Gees, Bijelo Dugme, Sanja Doležal i Bruno Maras samo su neka od glazbenih zvijezda koja će na pozornici showa ‘Tvoje lice zvuči poznato’ zapjevati u prvoj epizodi, a tko će odnijeti prvu pobjedu saznat ćemo već ove nedjelje u 20 sati na Novoj TV!

Komentari